Het Park

Door de indeling van het landgoed van Le Parc wordt er een optimale mix tussen vrijheid en gezelligheid geboden. Elk huisje heeft een eigen tuintje, waarin u vrij bent te doen wat u wilt. Daarnaast is er een zwembad, tennisbaan, speeltuin, jeux de boules, badminton/volleybalveld, voetbalveld, trampoline en natuurlijk de mooie natuur. Gezelligheid gegarandeerd.

Bekijk alle activiteiten hieronder

Beachvolleybal

Daag uw gezelschap uit voor een pot beachvolleybal. Of pak het groter aan en organiseer een beachvolleybal toernooi met de andere gasten van het park. Dat wordt zandhappen!

Jeu de boule & Speeltuin

Naast het beachvolelybald veld ligt een jeu de boule baan. Een typische Franse sport die spannders is dan het lijkt. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven in de speeltuin. Let the games begin!

Zwembad

Het zwembad dat zich op het park bevind is 12x6m. Het leent zich perfect voor het trekken van baantjes, of vooreen mooie duik. De omheinig waarborgt de veiligheid van kleine kinderen en de inlooptreden maken het vooriedereen mogelijk om het zwembad te betreken. Waterpret voor iedereen.  

Tennisbaan

Op het pak vindt u een tennisbaan met vrije toegang ook tennisrackes en -ballen kun u gratis lenen op het parkt. Laat de competitie maar beginnen!