Omgeving

Op het vakantie park is ook een kleinschalig biologisch vleesveebedrijf. De koeien lopen met hun kalfjes in de wei. Naast de koeien als vleesvee hebben Annapaula en Stef een paard, schapen en twee uit de kluiten gewassen minivarkens en kippen. Als kers op de taart staan er maar liefst 132 prachtige fruit bomen langs de oprit van Le Parc.

Le Parc bevindt zich heerlijk rustig op vier kilometer van het dorpje La Chapelle d’angillon. In dat dorpje vind je een bakker, slager/kruidenier, apotheek en postkantoor. Kortom een heerlijke plek om een weekje vakantie door te brengen met familie, vrienden en een goed boek. Er is ook van alles te doen in de omgeving, zoals vissen, kanovaren op de Loire, wandelen, kastelen, wijnproeven in Menetou-Salon en Sancerre, weekmarkten, en brocantes. Het grote meer Etang du Puits, Adventure Parc, Dierenpark Beauval en nog veel meer liggen vlakbij.

Bekijk de gehele omgeving hieronder.

Wij wonen al bijna 30 jaar in Frankrijk. Hebben 20 jaar lang een melkveehouderij gehad. Daar zijn wij in 2007 mee gestopt en nu zijn we sinds 2014 overgegaan op biologisch boeren. We hebben sinds 2015 weer een veestapel. Dit keer geen melkkoeien maar vleeskoeien van het ras Parthenaise. 6 Maart zijn de dames weer naarbuiten gegaan met hun kalveren.