Op vakantie in Frankrijk

Een weekje of een aantal weken weg? Dat kan bij Le Parc. Boek een verblijf in onderstaande huisjes en beleef het prachtige Frankrijk. Elk huisje beschikt over een eigen badkamer, keuken en woonkamer.

Door de indeling van het landgoed van Le Parc wordt er een optimale mix tussen vrijheid en gezelligheid geboden. Elk huisje heeft een eigen tuintje, waarin u vrij bent te doen wat u wilt. Daarnaast is er een zwembad, tennisbaan, speeltuin, jeux de boules, badminton/volleybalveld, voetbalveld, trampoline en natuurlijk de mooie natuur. Gezelligheid gegarandeerd.

Op het vakantie park is ook een kleinschalig biologisch vleesveebedrijf. De koeien lopen met hun kalfjes in de wei. Naast de koeien als vleesvee hebben Annapaula en Stef een paard, schapen en twee uit de kluiten gewassen minivarkens en kippen. Als kers op de taart staan er maar liefst 132 prachtige fruit bomen langs de oprit van Le Parc.

Le Parc bevindt zich heerlijk rustig op vier kilometer van het dorpje La Chapelle d’angillon. In dat dorpje vind je een bakker, slager/kruidenier, apotheek en postkantoor. Kortom een heerlijke plek om een weekje vakantie door te brengen met familie, vrienden en een goed boek. Er is ook van alles te doen in de omgeving, zoals vissen, kanovaren op de Loire, wandelen, kastelen, wijnproeven in Menetou-Salon en Sancerre, weekmarkten, en brocantes. Het grote meer Etang du Puits, Adventure Parc, Dierenpark Beauval en nog veel meer liggen vlakbij.